NL - Hoe kan de achtergrond van een visualisatie vervangen worden

NL - Hoe kan de achtergrond van een visualisatie vervangen worden

Vraag
Hoe kan de achtergrond van een visualisatie vervangen worden?

Antwoord
Het kan voorkomen dat de achtergrond van een visualisatie na verloop van tijd aangepast moet worden. De visualisatie hoeft dan niet opnieuw gemaakt te worden, maar de achtergrond kan eenvoudig vervangen worden. En hierna kunnen de nieuwe items worden toegevoegd aan de visualisatie.

1.      Klik op de 'bewerk mode knop'.

2.      Klik ergens op de achtergrond en klik vervolgens op het kleine driehoekje rechtsboven.

3.       Klik op het vierkante rechts naast de bestandsnaam.

4.      Browse naar de juiste locatie en selecteer de juiste achtergrond. Klik vervolgens op 'Open'.

5.      De achtergrond is nu vervangen. De nieuwe items kunnen nu worden toegevoegd.