NL - Hoe moeten de diverse software module gekoppeld worden om o.b.v. een niveaumeting te kunnen starten?

NL - Hoe moeten de diverse software module gekoppeld worden om o.b.v. een niveaumeting te kunnen starten?

NL - Hoe moeten de diverse software module gekoppeld worden om o.b.v. een niveaumeting te kunnen starten?

Zoals hieronder in het koppeloverzicht te zien moet het teeltvak aan het juiste recept worden gekoppeld. Vervolgens moeten aan het teeltvak de juiste kraan en niveaubak (of vanaf versie 9 'silo') gekoppeld worden.
Uiteraard moet de kraan ook aan de pomp gekoppeld zijn, zoals bij een normale situatie.

Klik hier om te zien hier de diverse regelingen ingesteld moeten worden.