NL - Hoe kun je een ABCD controller instellen?

Hoe kun je een ABCD controller instellen?

Een ABCD-controller wordt gebruikt om de EC te regelen op basis van de ABCD-mengverhouding met pulsen tussen 0,1 en 1 seconde.

Een ABCD-controller fungeert als een Datapoint.
Het kopstation is een C150e in plaats van een C150.
De C150e is geprogrammeerd als een ABCD-controller.

Na uitschakeling moet de voeding van de ABCD-controller worden ingeschakeld door een Datapoint (uitgang van uni-weekschakeling continu op 100).
Anders moet u de ABCD-controller elke keer na elke start van de EtherCAN handmatig starten.

ABCD-controller instellingen

Minimum pulstijd 0,1 seconde. Stel de pulstijd in dat er wel meststof wordt gedoseerd.

EC regeling instellingen

Inbedrijstellen

Zet de maximale brutometing van de “berekende klepstand” op 1000 voor de 4 meststoffen.
De “cycle time” op 8 seconden en “minimum lenght actuation pulse” op 0.2 seconden.

QR code: How to setup an ABCD controller