NL - Hoe kun je het kraan type instellen t.b.v. van het visualisatie symbool

NL - Hoe kun je het kraan type instellen t.b.v. van het visualisatie symbool

Vraag

Hoe kun je het kraan type instellen t.b.v. van het visualisatie symbool?

Antwoord

Er kunnen drie type kranen weergegeven worden in een visualisatie, een gewone kraan, een tweevoudige kraan en een pomp. in dit artikel word beschreven hoe dit type kan worden ingesteld (beschikbaar vanaf versie 9).

1.      Klik met de rechtermuisknop in het gebruikersveld, klik op 'New' en kies vervolgens voor 'New settings list'.

2.      Noem de nieuwe instellijst 'pump type'

3.      Klik op '+' om de juiste instelling erbij te zoeken.

4.      Vul in het zoekveld 'Visual' in en klik op 'Find'. Selecteer 'Visualization picture type' en klik op 'Select'.

5.      Open de keuzelijst en selecteer het gewenste type.