NL - Hoe voeg je een illustratie toe aan een visualisatie (versie 2.0)

NL - Hoe voeg je een illustratie toe aan een visualisatie (versie 2.0)

Vraag

Hoe voeg je een illustratie toe aan een visualisatie?

Antwoord

1. Klik op de knop "Illustraties aan visualisatie toevoegen"

2. Er verschijnt een browser.
Je kunt zoeken naar een bestaande illustratie of je kunt je eigen illustraties naar deze map slepen.
Klik op "Openen"

3. Er verschijnt een rechthoek met een grijze rand. De muisaanwijzer is veranderd in een zwart kruis. Je kunt de illustraties op de juiste plaats neerzetten.

4. En kijk, er is een mooie illustratie toegevoegd aan je visualisatie.