NL - Hoe kun je een meting en sturing toevoegen aan een visualisatie?

NL - Hoe kun je een meting en sturing toevoegen aan een visualisatie?

Vraag

Hoe kun je een meting en sturing toevoegen aan een visualisatie?

Antwoord

Zodra de achtergrond is toegevoegd, kunt u beginnen met het toevoegen van de verschillende items. Dit artikel beschrijft hoe een meting en bediening kunnen worden toegevoegd aan de visualisatie.

1.      Klik op 'Group'.

2.      Browse naar een item uit de groep welke je wilt toevoegen en selecteer deze door erop te klikken. Klik vervolgens op 'next'.

3.      Selecteer de juiste groep en klik vervolgens op 'Finish'.

4.      Er is nu een groep toegevoegd. Aan deze groep kunnen nu de diverse items worden toegevoegd. Klik hiervoor op 'Item'.

5.      Browse naar de items welke je toe wilt voegen en selecteer deze door het vinkje ervoor aan te zetten. Als alle Items zijn geselecteerd kun je op 'Next 'klikken.

6.      Selecteer in het geval van metingen en sturingen 'Display Control' en klik vervolgens op 'Next'.

7.      De items zijn nu toegevoegd. Om item naam zichtbaar te maken kiik op 'Play'.

8.      Klik op de bewerk mode knop om de items op de juiste locatie te zetten. De bewerk mode kan op twee manieren geopend worden, met of zonder raster. Door 'Ctrl' ingedrukt te houden en vervolgens de bewerk mode te openen, word deze zonder raster geopend. Door de bewerkt mode knop aan te klikken zonder 'Ctrl' ingedrukt te houden word de bewerkt mode met raster geopend.

9.      Verplaats eerste de groep naar de juiste plek, en zet hier de item op de juiste locatie.

10.      Klik op 'Play' om de visualisatie aan te zetten.