NL - Hoe voeg je een nieuwe instelling (geanimeerd symbool) toe aan een visualisatie (versie 2.0)

NL - Hoe voeg je een nieuwe instelling (geanimeerd symbool) toe aan een visualisatie (versie 2.0)

Vraag

Hoe voeg je een nieuwe instelling (geanimeerd symbool) toe aan een visualisatie?

Antwoord

1. Klik op de knop "Nieuwe instelling toevoegen aan visualisatie"

2. Een selectievak verschijnt.
Je kunt "afbeeldingscode" in het veld Zoeken typen om een lijst met mogelijke / beschikbare items te krijgen.

Klik op "visualisatie afbeeldingscode" en klik op "Selecteren"

3. Selecteer de groep op de plattegrond en klik op "OK"

4. Er verschijnt een rechthoek met een grijze rand. De muisaanwijzer is veranderd in een zwart kruis. Je kunt de instelling op de juiste plaats neerzetten.

5. Klik op de knop "bekijken"

6. Klik op de knop "bewerken / ontwerpmodus"

7. Nu moet je het geanimeerde symbool draaien.
Klik op het geanimeerde symbool. Er verschijnt een grijs vak.
Klik vervolgens op de knop "Geselecteerd object 90 graden linksom draaien"

8. Klik in het object en verplaats het object naar de juiste plaats.

9. Kopieer het object naar het klembord

10. Het object vanaf het klembord plakken

11. Verplaats het object naar de juiste plaats en klik met de rechtermuisknop om de eigenschappen te krijgen.

12. Klik met de rechtermuisknop op het object en klik op "Groep instellen ..." om de groep te wijzigen.