NL - Hoe voeg je een nieuwe instelling (setpoint) toe aan een visualisatie (versie 2.0)

NL - Hoe voeg je een nieuwe instelling (setpoint) toe aan een visualisatie (versie 2.0)

Vraag

Hoe voeg je een nieuwe instelling (setpoint) toe aan een visualisatie?

Antwoord

1. Klik op de knop "Nieuwe instelling toevoegen aan visualisatie"

2. Een selectievak verschijnt.
Je kunt naar een instelling zoeken zoals je hieronder ziet, of je kunt de naam van de instelling in het veld Zoeken typen.
Klik op "Selecteren"

3. Selecteer de groep op de plattegrond en klik op "OK"

4. Er verschijnt een rechthoek met een grijze rand. De muisaanwijzer is veranderd in een zwart kruis. Je kunt de instelling op de juiste plaats neerzetten.

5. Klik in de instelling en verplaats je muis naar de rand van de rechthoek.
De muisaanwijzer wordt een dubbele pijl. Je kunt nu de breedte van de rechthoek wijzigen.

6. Klik met de rechtermuisknop in de instelling om de objecteigenschappen te krijgen

7. Klik op "Presentatie eigenschappen" en kies "Vlak" als randstijl

8. Klik op de knop "Overschakelen naar weergavemodus"

9. En kijk, er is een instelling toegevoegd aan de visualisatie

10. Nu kunt u de instelling "pomp: stop / doorgaan" wijzigen