NL - Hoe laat je een grafiek zien in een visualisatie (versie 2.0)

NL - Hoe laat je een grafiek zien in een visualisatie (versie 2.0)

Vraag

Hoe laat je een grafiek zien in een visualisatie?

Antwoord

1. Maak enkele grafieken in de map Visualisatie

2. Klik met de rechtermuisknop op de instelling (in dit geval een geanimeerd symbool) en kies "Grafiek openen ..."

3. Kies de juiste grafiek en klik op "Selecteren"

4. Beweeg je muis over de illustratie en je zult zien dat de grafiek is bijgevoegd.

5. Schakel naar de weergavemodus. Beweeg je muis over het geanimeerde symbool. Je muis verandert in een hand.
Klik op het geanimeerde symbool en de grafiek verschijnt.