NL - Hoe werk je met +Active Air in een (semi) gesloten kas

Vraag

Hoe werk je met +Active Air in een (semi) gesloten kas?

Antwoord

De klimaat instellingen:
De standaard instellingen ventilatietemperatuur luwe zijde en wind zijde zijn ingesteld op 35 ° C en zijn verborgen.
Koeling 1 kan een padwall zijn en koeling 2 kan een vernevelingssysteem zijn.

De volgende situaties kunnen worden vrijgegeven:
  • Recirculatie: gesloten padwall klep; recirculatie van kaslucht via de luchtbehandelingskamer met behulp van de ventilatoren

In semi-gesloten kassen wordt recirculatie altijd vrijgegeven.

• Ventilatie: open padwall klep; meng buitenlucht en kaslucht in de luchtbehandelingskamer

In het bovenstaande voorbeeld wordt de ventilatie vrijgegeven wanneer de kastemperatuur hoger is dan 20,5 (= 20 + 0,5) en niet vrijgegeven wanneer de kastemperatuur lager is dan 19,5 (= 20 - 0,5).

• Ontvochtiging; open padwall klep; ontvochtigen via overdrukraam

Het setpoint RV is 75%. Wanneer de gemeten RV hoger is dan 80% (= 75 + 5) wordt de ontvochtiging vrijgegeven.

• Koeling; maak de padwall nat; meng buitenlucht en kaslucht in de luchtbehandelingskamer

Active Air koeling wordt vrijgegeven wanneer het koelprogramma actief is.

iSii +Active Air can consist of the following controls:

Een duidelijk overzicht met informatie over de regelingen.