NL - Procedure voor de ombouw van oude hardware naar nieuwe hardware (IBS3 en IRS3)

NL - Procedure voor de ombouw van oude hardware naar nieuwe hardware (IBS3 en IRS3)

Dit artikel is geschreven voor Hoogendoorn Partners

Vraag

Hoe bouw je een iSii om naar een iSii Next Generation?

Antwoord

Volg de onderstaande stappen:

IBS3
  1. Nieuwe iSii v5.1. installatie uitvoeren
  2. IP-address IRS goedzetten
  3. Zomertijd / wintertijd goedzetten
IBS2
  1. Update naar iSii v5.1 uitvoeren.
  2. Instellingen van de 2e netwerkkaart noteren. TiP: maak een screenshot, zet die op je Service HD.
  3. LogmeIn / teamviewer: account gegevens verzamelen.
  4. Controleren of iSii push staat ingesteld:
    Taakbeheer, tabblad services, controleren of ClimateControlerProxy draait.
  5. Service page opslaan, Information collection draaien en Acronis image maken.
  6. Watergeven 1 uur pauzeren
    Motivatie: dit is om te zorgen dat straks, als IBS3 en IRS3 up en running zijn en de I/O wordt omgestoken, de registratie van het aantal gietbeurten en het aantal m3 e.d. klopt.
  7. Datakopie maken
  8. Datakopie kopiƫren naar de tweede harde schijf van het IBS3
IBS3
  1. EtherCAN omsteken (anders mislukt het terugzetten van de datakopie)
  2. Datakopie terugzetten die zojuist naar de tweede harde schijf is gekopieerd
  3. Watergeefpompen doorstarten
  4. Taalinstellingen van de gebruikers controleren (eigenlijk onderdeel van het terugzetten van de datakopie)
  5. Basic checks dat het systeem werkt
Afsluiting
  1. 2e netwerkkaart goed instellen a.d.v. genoteerde gegevens van het IBS2
  2. Controleren of de iSii Remote's werken
  3. LogMeIn / temviewer installeren op het IBS3
  4. Helpdesk bellen om iSii push in te stellen (indien van toepassing)
  5. Icoontjes rechtsonder beheren
    1. S met de pijl moet altijd in beeld
    2. Control station momitor moet altijd in beeld
    3. Veiligheidscentrum verbergen!
    4. Als je de iSii verkenner opent, dan verschijnt een melding. Stel bij die melding in dat je 'm niet meer wilt zien.
  6. Startmenu opruimen: solitare en WindowsMediaCenter eruit
  7. Veiligheidsbackups maken
  8. Merk op dat Acronis 2014 gebruikt moet worden voor het maken van een IBS3 image