NL - Hoe kun je rommelige werkbladen door Teamviewer voorkomen ?

NL - Hoe kun je rommelige werkbladen door Teamviewer voorkomen ?

Hoe kun je rommelige werkbladen door Teamviewer voorkomen?

img
Als de bediening op afstand overgenomen wordt door Teamviewer, dan verhuizen de definities allemaal naar het linker beeldscherm.
Dit kan voorkomen worden door de volgende aanpassing:

1. Sluit TeamViewer (ook het pictogram in de taakbalk moet verdwenen zijn).

2. Open de registry editor (Windows start knop > Run... > typ "regedit" > confirm).

3. Bij een 64 bit operating system, open map HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\TeamViewer\
    (voor 32 bit HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TeamViewer\ just navigate to what you find )

4. Klik rechts, kies nieuw en klik DWORD

5. Typ EnableHooks en bevestig met Enter

6. Save/confirm en herstart the computer, OF alleen de TeamViewer Service (via Start-R, Services.msc)