IIVO - Bouwen visualisatie achtergrondplaat

Een visualisatie in IIVO bestaat uit een achtergrondplaat waarop parameters worden gezet.

Bovenstaande achtergrondplaat kan gemaakt worden met Microsoft Visio of met draw.io.

Hoe gebruik je draw.io?

1. Type draw.io in de adresregel van een browser.
  2. Kies daarna voor Create New Diagram of Open Existing Diagram

Create New Diagram

1. Kies voor Blank Diagram
  2. Klik Create
  3. Geef aan waar je nieuwe visual opgeslagen moet worden en de naam van de visual

4. Je nieuwe lege visual wordt geopend door draw.io

Toevoegen shapes

1. Download de shape bestanden die onder dit artikel als attachments zijn toegevoegd
  2. Open de verkenner om de shape bestanden weer te geven
  3. Sleep de bestanden op het werkblad van draw.io

4. Sleep de shapes nu op het werkblad