NL - Hoe stel je het IP adres in van een Hotraco Orion

Dit artikel is alleen voor Hoogendoorn Partners

Vraag
Hoe stel je het IP adres in van een Hotraco Orion

Antwoord

1. Fklik op 'F6'

2. Klik op  om 'Modify options' te selecteren en klik op   om het menu te openen

3. Klik op    om het menu  'General' te openen

4. klik op  om 'Ethernet' te selecteren. klik op  om de check-mark te plaatsen.

5. Klik op  om 'IP settings' te selecteren en klik op   om het IP adres correct in te stellen.

6. klik op  om 'save options' te selecteren en klik op   om te instellingen op te slaan.

Het in te stellen IP adres hangt af van de netwerk eigenschappen waarin de Orion aangesloten is. Er moet gebruik gemaakt worden van een vast IP adres per Orion.