NL - Hoe selecteer je een achtergrondafbeelding van schijf (versie 2.0)

NL - Hoe selecteer je een achtergrondafbeelding van schijf (versie 2.0)

Vraag

Hoe selecteer je een achtergrondafbeelding van schijf?

Antwoord

1. Klik op de knop "Overschakelen naar bewerken / ontwerpmodus"

2. Klik op de knop "Achtergrondafbeelding van schijf selecteren"

3. Zoek uw achtergrondafbeelding vanaf schijf

4. De achtergrondafbeelding wordt in de visualisatie geplaatst

5. Klik op de knop "Visualisatie opslaan" om de visualisatie op te slaan

Je kunt Microsoft Visio gebruiken om je eigen achtergrondafbeeldingen te maken.